1. Dela valfri korv på mitten och skär stavar av den.
2. Stek tills de har fått en fin yta.
3. Skär gurkan i stavar.
4. Bred ut färskosten på tunnbrödet, lägg på gurka och korvstavar och rulla ihop. Skär i mindre bitar.
5. Skiva mozzarella och dela skivorna på mitten.
6. Skär valfri korv i slantar (Slaktarkorv går att äta direkt från förpackningen) och varva korv med mozzarella på ett fat. Dekorera med tomathalvor och basilika.
7. Skär ytterligare en korv i slantar och skiva brieosten. Lägg en korvslant på en skiva brieost och stoppa i en tandpetare.
8. Blanda creme fraiche och sambal oelek i en skål tills du fått en smak du gillar.
9. Häll upp chips i en skål och servera tunnbrödsrullarna, mozzarella-korven, brieost-korven och skålen med dipp på en bricka.
10. Ät och njut!