Recept

Korvplock

Perfekt till fredagsmyset, tisdags-AW:n eller precis när som helst. Använd sådant du gillar, variationerna är oändliga, men om du har dålig fantasi kan du bara kopiera detta rakt av!

Ingredienser

  • Slaktarkorv Grov Filékorv Vitlök
  • Slaktarkorv Grov Filékorv Fänkål & Tomat
  • Slaktarkorv Orignal
  • Tunnbröd
  • Färskost med paprika-smak
  • Creme Fraiche
  • Sambal Oelek
  • Gurka
  • Tomat
  • Mozzarella
  • Brieost
  • Saltade chips
  • Basilika

Gör så här

1. Dela valfri korv på mitten och skär stavar av den.

2. Stek tills de har fått en fin yta.

3. Skär gurkan i stavar.

4. Bred ut färskosten på tunnbrödet, lägg på gurka och korvstavar och rulla ihop. Skär i mindre bitar.

5. Skiva mozzarella och dela skivorna på mitten.

6. Skär valfri korv i slantar (Slaktarkorv går att äta direkt från förpackningen) och varva korv med mozzarella på ett fat. Dekorera med tomathalvor och basilika.

7. Skär ytterligare en korv i slantar och skiva brieosten. Lägg en korvslant på en skiva brieost och stoppa i en tandpetare.

8. Blanda creme fraiche och sambal oelek i en skål tills du fått en smak du gillar.

9. Häll upp chips i en skål och servera tunnbrödsrullarna, mozzarella-korven, brieost-korven och skålen med dipp på en bricka.

10. Ät och njut!