1. Börja med att hälla bort spadet av bönorna. Skölj och låt dom rinna av.
2. Finhacka löken och krossa vitlöken mellan kniven och skärbrädan och finhacka den med.
3. Slanta upp korven i 0,5 cm tjocka skivor.
4. Häll i oljan i stekpannan och fräs lök och vitlök tills löken är genomskinlig precis som du alltid gör.
5. Tillsätt korv, spiskummin, oregano, malen koriander och cayennepeppar och låt fräsa ytterligare några minuter.
6. Häll i bönor, majs och coctailtomater och låt grytan stå och småputtra några minuter. Smaka sedan av grytan med salt och peppar.
7. Gör fyra små hål en bit ifrån varandra i grytan. Knäck äggen och häll ett ägg i varje hål.
8. Lägg locket på och låt sjuda tills gulorna stelnat, ca 5 minuter. Hacka lite koriander (eller persilja) under tiden du väntar. Är du flink med kniven kan du ta återstående tid för en paus och bara chilla lite i väntan på äggen.
9. När äggen gått klart, avslutar du med lite flingsalt och peppar och strör över lite hackad koriander. Om du, eller någon av gästerna mot förmodan inte är något fan av koriander, går det lika bra med persilja.