1. Det här är en riktig tysk klassiker, så börja med att fixa lite schysst tysk klassisk musik, t ex Bach, Beethoven, Rammstein eller Kraftwerk.
2. När stämningen känns rätt kan du börja med senapskrämen. Blanda majonnäsen, honungen och dijonsenapen och smaka sedan av krämen med lite salt och peppar. Ställ in i kylen.
3. Fortsätt sedan med att göra några snitt längs korvarna, så de inte spricker vid stekning. Släng i en klick smör i stekpannan. När det slutat fräsa är det dags att brassa på korvarna.
4. När korvarna är genomstekta är det dags för surkålen. Släng i ytterligare en klick smör i stekpannan (snåla inte!). När smöret återigen tystnat, lägger du i surkålen och kryddar upp det med lite kummin. När surkålen fått färg är allt klart.
5. Servera sedan korvarna i korvbröden med lite senapskräm, den varma surkålen och lite rostad lök.