Recept

Här kommer vi att presentera olika recept som kommer in från alla våra engagerade smakambassadörer.

Korvplock

Perfekt till fredagsmyset, tisdags-AWn eller precis när som helst. Använd sådant du gillar, variationerna är oändliga, men om du har dålig fantasti kan du bara kopiera detta rakt av ;)

Du behöver:

Slaktarkorv Grov Filékorv Vitlök
Slaktarkorv Grov Filékorv Fänkål & Tomat
Slaktarkorv Orignal 

Tunnbröd
Färskost med paprika-smak
Creme Fraiche
Sambal Oelek
Gurka
Tomat
Mozzarella
Brieost
Saltade chips
Basilika

korvplock kopiera

Gör såhär: 

1. Dela valfri korv på mitten och skär stavar av den.

2. Stek tills de har fått en fin yta.

3. Skär gurkan i stavar.

4. Bred ut färskosten på tunnbrödet, lägg på gurka och korvstavar och rulla ihop. Skär i mindre bitar. 

5. Skiva mozzarella och dela skivorna på mitten.  

6. Skär valfri korv i slantar (Slaktarkorv går att äta direkt från förpackningen) och varva korv med mozzarella på ett fat. Dekorera med tomathalvor och basilika.

7. Skär ytterligare en korv i slantar och skiva brieosten. Lägg en korvslant på en skiva brieost och stoppa i en tandpetare.

8. Blanda creme fraiche och sambal oelek i en skål tills du fått en smak du gillar.

9. Häll upp chips i en skål och servera tunnbrödsrullarna, mozzarella-korven, brieost-korven och skålen med dipp på en bricka.

10. Ät och njut!