Nu kan hela Sverige köpa Slaktarkorv

Varumärket Slaktarkorv har inte funnits mer än ett år, men redan har bolaget skrivit centralavtal med ICA. Det är mycket snabbt marscherat för ett litet halländskt företag och ett helt nytt varumärke. Ett centralavtal innebär att ca 1325 ICA-butiker i landet på ett enkelt sätt kan förse sina kunder med Slaktarkorv, en korv som branschen trodde var otänkbar, en korv som är gjord på hela grisen. Nu (fr o m vecka 45) kan hela Sverige köpa Slaktarkorv och företaget räknar med att fyrdubbla försäljningen på ett år.

 

Ovanligt snabb framgång

Sen har det gått rekordsnabbt för det lilla halländska företaget att nå ut med sina produkter. Uppenbarligen tycker kunderna om korven. En framgångsfaktor som starkt bidragit till att Slaktarkorv så snabbt hamnat i butiker från Malmö till Göteborg samt i Stockholmsområdet är att företaget med egen personal, som brinner för Slaktarkorvsprodukterna, grillat och butiksdemat vid ca 300 tillfällen sedan lanseringen. Ett centralavtal med ICA innebär att Slaktarkorv kan köpas, grillas och ätas i hela Sverige. Avtalet med ICA tecknades bara 50 veckor efter att Slaktarkorv lanserades i Åsa och Per Karlssons lokala handlares Matöppet-butik.
– Visst har det gått snabbt, men vi har jobbat mycket för det, vi har gått upp en timme tidigare och jobbat en timme längre, säger Per Karlsson.

Pressbilder

Logotyp PNG

SLAKTARKORV rgb fri

1935x1778 pixlar, 300 dpi

Högerklicka på den här länken och välj Spara som.

 

Logotyp EPS

SLAKTARKORV rgb fri

Högerklicka på den här länken och välj Spara som.

 

Pressbild Per Karlsson

Per Karlsson

Högerklicka på bilden och välj Spara som.

Styckschema

Slaktarkorv

Slaktarkorv - Per Karlsson, köttbonde och korvälskare

Per Karlsson, köttbonde och korvälskare