Årets korvprofil 2014

Svenska korvakademien delar varje år ut bemärkelsen Årets Korvprofil till en entusiast som jobbar för korvens bästa och sprider korvglädje omkring sig. Priset delades ut av Korvakademiens representanter Jan Scherman och Christina Möller, på Korvfestivalen i Stockholm 29 mars.

Juryns motivering; "En korvälskare och entreprenör som fick en snilleblixt, gjorde det omöjliga möjligt och skapade ett helt nytt koncept. Slaktarkorv görs av hela grisen, från sidfläsk och karré till skinka och filé. Succén är given."

Boarps Gård AB ägs och drivs av Åsa och Per Karlsson. Bolaget har 10 anställda och omsätter ca 65 mkr. Huvudsaklig verksamhet är grisuppfödning. Slaktarkorv är en del i bolagets livsmedelssatsning och inleddes 2012.

Pressbilder

Logotyp PNG

SLAKTARKORV rgb fri

1935x1778 pixlar, 300 dpi

Högerklicka på den här länken och välj Spara som.

 

Logotyp EPS

SLAKTARKORV rgb fri

Högerklicka på den här länken och välj Spara som.

 

Pressbild Per Karlsson

Per Karlsson

Högerklicka på bilden och välj Spara som.

Styckschema

Slaktarkorv

Slaktarkorv - Per Karlsson, köttbonde och korvälskare

Per Karlsson, köttbonde och korvälskare